ПловдивУтре: 11 февруари

Мисия Пловдив

10-02-2014, 18:45

Снимка:

Plovdivutre.bg, архив

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Какво, къде, кога в Пловдив утре

Екипът на Областен информационен център – Пловдив ще проведе информационна среща със средношколци и преподаватели в Сопот утре. Събитието ще премине под мотото „ДА продължим ЗАЕДНО“. Инициативата е част от информационната кампания за младежи за популяризиране на европейските фондове, както и на стартиралия програмен период 2014 – 2020, предизвикателствата и новите възможности за младите хора в България в него.

В Дома на културата „Борис Христов“ ще се състои пресконференция за обявяването на „Проект 0”. Той стартира през 2010 г., а ще бъде реализиран през месец юни 2014 г. чрез изграждането на двойна огледална стена, пресичаща перпендикулярно ул.„Златарска” в пловдивския квартал Капана.

Министерството на икономиката и енергетиката организира кръгла маса от 10.00 до 13.00  часа в  Пловдив. Темата е: „Туристическите информационни центрове в България – усмихнатото лице на дестинацията“.

В 18.00 часа в галерия  „Възраждане ” ще се открие изложба живопис на Никола Гулев. Темата за голото тяло е препъни камък за много художници, които в учебните години не са рисували достатъчно сериозно.

Малка книжка за истинското и фалшивото „Благодаря” събира в едно 10 есета на пловдивски ученици от три гимназии в града. На официална церемония утре ще бъдат оповестени победителите в конкурса, в който участваха общо 25 младежи от 5 професионални гимназии от Пловдив.