Търсят се статисти за филм с Мила Йовович и Пиърс Броснан

Филмовата продукция „Сървайвър” ще се снима и у нас

Кастинг агенцията ТАЛЪНТ ПАРТНЪРС ще проведе КАСТИНГ за СТАТИСТИ - МЪЖЕ и ЖЕНИ на възраст от 18 до 65г. за филмовата продукция “СЪРВАЙВЪР” с участието на Пиърс Броснън и Мила Йовович. Кандидатите трябва да се явят с ЕЛЕГАНТНИ връхни дрехи. Кастингът ще се проведе на 18 февруари (вторник) в парка "Заимов" пред театър "София" от 15.30 часа. Регистрацията е безплатна! Носете си химикалка.  

Освен Мила Йовович и Пиърс Броснан към екипа се включва и сексапилната Анджела Басет.

Те ще пристигнат в София до броени дни за снимките на филма "Сървайвър". В момента звездите завършват последни сцени в Лондон, но най-силните кадри ще бъдат направени в столичния кв. "Кремиковци", където вече тече подготовка и се изграждат специални съоръжения.

Ню Йоркският декор в киноцентър "Бояна", който ще е променен на Лондон също ще влезе в употреба за кинолентата.   
Звездата от "Заразно зло" се превъплъщава в държавен служител, току-що назначен в американското посолство в Лондон. Основната й задача е да спира потенциални терористи да влязат в САЩ. Заради това обаче се оказва в центъра на план за нейното убийство. Самата тя е шантажирана и обвинена в престъпление. Героят на Пиърс Броснан е основният й враг, който я следва по петите.
Във филма участват още Милън Макдермот и Ема Томпсън.
Мила Йовович идва в България за трети път. Последното й гостуване беше миналото лято за снимките на екшъна "Непобедимите 3". През 2008 г. пък снима в България "Четвъртият вид".