Сестрата на Джулия Робъртс намерена мъртва след серия от гневни туитове

"Семейството ми ме изостави", твърди борещата се с наднормено тегло Нанси Моутс

"Искате ли да бъдете фен на някой толкова жесток? Тя дори не е толкова добра актриса" - това гласи скорошна публикация на 37-годишната Нанси Моутс в социалната мрежа "Туитър". Думите се отнасят за холивудската звезда Джулия Робъртс, а Нанси е нейна сестра.

Няколко дни по-късно, на 9 февруари, Моутс е открита мъртва в Лос Анджелис, съобщава NY Daily News. Намерена е във вана в къща, където е гледала домашни любимци, а най-вероятната причина за смъртта е свръхдоза наркотици.

Непосредствено преди смъртта си тя се бори и с друг порок - наднорменото тегло. Онова, което провокира интереса на медиите, обаче, са обтегнатите ѝ отношения с по-известната ѝ сестра.

През последните няколко седмици Нанси публикува серия от гневни постове в "Туитър"; подобни на цитирания по-горе. "Собственото му семейство ме изостави", туитва тя на 22 януари под никнейма @Dabbs76.

Нанси е дъщеря на майката на Джулия, Бети Лу, и доведения ѝ баща, Майкъл Моутс. Едно от нещата, в които обвинява Робъртс, е, че ѝ се подиграва заради теглото. Това заявява самата Моутс в интервю преди време, където обяснява детайлно за хладните отношения със сестра си.

Въпреки това в момента цялото семейство е в шок. Заради трагедията Джулия Робъртс отмени скорошните си публични ангажименти, сред които участие в телевизионно шоу и обяд на Филмовата академия.

 

Междувременно разследващите тежкия инцидент поясняват, че няма преки улики, които да водят към самоубийство, например предсмъртна бележка. Но публикациите в социалната мрежа не са ли точно това?