Мъжът на Яна Маринова пребил Ники Илиев?

Двамата се млатили сериозно

Жестоки удари в лицето и ритници по тялото едва не вкарали в болница Ники Илиев и мъжът на Яна Маринова Тихомир Винчев. Двамата влезли в ожесточен бой с техники от бокс, борба, самбо и жиу-жицу.

"Докато се биха всички наоколо бяха притихнали и едва дишаха. След като всичко приключи, отдъхнахме облекчено", разказва за боя Мис България 2004 Яна Маринова, която вече се подвизава като актриса, съобщи Лайфстайл.

Ръкопашната схватка между любимия й и Ники Илиев е била част от снимките на филма "Живи легенди", чиято премиера е тази вечер.
Сцената е снимана повече от 14 часа и за нея Илиев и Вичев са тренирали усилено няколко месеца. Въпреки това всички удари пред камерите са реални.

"Живи легенди" е вторият филм на Ники Илиев, където той е режисьор и изпълнява една от главните роли. В лентата играе и самата Яна Маринова. Тук е прословутата й роля на пилон, за която медиите разказват още от лятото.

Маринова призна, че 4 месеца е взимала курсове по пол денс, за да се справи. "Беше много забавно", признава звездата. В лентата тя играе съпругата на героя на Орлин Павлов, който е направил и саундтрака към филма.

Най-голямата звезда в "Живи легенди" е Микеле Плачидо.

"Когато той играе, нивото веднага се вдига, усеща се по друг начин", уточнява Маринова.