Станков: Арсенал - Ливърпул беше мач „майката си трака“

Спорт

12-02-2014, 15:50

Снимка:

архив

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Другите ни завиждат за контролите, най-лесно беше да играем с Тираспол, Мичурин и Слънчев бряг, смята треньорът на Локо

Треньорът на Локо (Пд) Александър Станков бе леко раздразнен от въпросите на журналистите при пристигането на отбора в България. Въпреки това специалистът направи доста култови изявления:

Ето какво каза наставникът на летище София:

Идеята ми беше да играем с класни отбори, за да си видим грешките и да ги коригираме преди началото на първенството. Най-лесно беше да играем с Тираспол, Мичурин и Слънчев бряг, нали така?

Левски също пада с 0:3 и 2:4, но никой не коментира тези загуби. Явно ни завиждат, след като ние играем със силни отбори, а те не могат да уредят такива.

Вратарят на Гьотеборг беше сменен, доколкото си спомням. Беше доста нервен и не мога да коментирам какво е казал. Но никак не отива на отбор от ранга на Гьотеборг подобни приказки за симулативна игра.

Факт е, че допускаме грешки в защита, което е един от основните ни проблеми. Напусна ни един от добрите ни защитници.

Но защо не се коментира как играхме срещу Стяуа, Динамо Киев и Гуанджоу. Защо не се споменава за другите отбори, като прекратяват мачове?

Винаги търсим под вола теле, но да не се учудите, като бием в първенството с по 5:0.

Питате ме как се допускат 3 гола за 2 минути? А как се допускат 4 гола за 20 минути. Арсенал направиха това срещу Ливърпул. Това е мач „Майката си трака“.