Камера заснела касапницата в Кючука? (СНИМКИ)

Крими

13-02-2014, 13:26

Снимка:

Plovdivutre.bg

Автор:

Десислава Стаменова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Шеф на пловдивска болница наръган 8 пъти

Аргир Гяуров е наръган осем пъти, извършителите избягали

Камера може да е заснела касапите в "Кючук Париж" в Пловдив. Снощи 42-годишният Аргир Гяуров е нападнат и намушкан осем пъти в гърба от двама нападатели. Извършителите на престъплението са избягали. Криминалисти работят по версии за грабеж или лично отмъщение. Раненият е управител на частен медицински център. Бизнесменът е настанен в хирургиите на Университетска болница "Свети Георги". Няма опасност за живота му.

Нападението е станало пред жилището на мъжа на ул. "Васил Ихчиев" №38. На входа на блока има монтирана камера, влизането става с чип и въвеждане на код, видя репортер на Plovdivutre.bg. Тази сутрин полицаи от Първо полицейско управление търсили ключ, за да направят повторен оглед, каза продавачка от съседен магазин.

Нищо не сме чули, нито пък видели, разказаха живеещи на улицата. "Бабите сутрин споделят, ако има нещо в квартала", сподели Михаела Николова от близкия хранителен магазин. Мястото е оживено, наоколо има най-малко 10 търговски обекта, ресторант и кафене.

По случая е образувано досъдебно производство в отдел "Криминална полиция".

През март миналата година бе запалена линейка на медицинския център на Аргир Гяуров. Тогава той каза, че не става дума за умишлен палеж. Пожарът станал след късо съединение.