Мъри: Оценката ми за лагера е „средна работа“

Спорт

13-02-2014, 18:39

Снимка:

Plovdivutre.bg (архив)

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Очаквах да сме по-убедителни, но не се получи, призна треньорът на Ботев

Треньорът на Ботев (Пд) Станимир Стоилов, който днес празнува 47-ия си рожден ден, призна, че не е останал много доволен от победата над арменския Мика с 2:1.

Ето какво каза специалистът след мача:

"Не съм много доволен, тъй като пропуснахме доста положения, а в защита направихме сериозни грешки. Трябва да вкарваме тези положения, но е необяснимо да имаме такива пропуски в защита, особено при статичните положения, където имаме толкова много ръстови състезатели.

Днес мача си го направихме сами труден, тъй като не го решихме в първите 20 минути. Имам горе-долу яснота с титулярния състав, но все още не съм решил окончателно как ще играем. Имам няколко идеи за срещата с Лудогорец.

В центъра на защитата видях доста неразбирателство на моменти в днешната среща. Ще се опитаме да изчистим в последната седмица преди мача грешките, които допускаме.

Хубаво е, че Хамза вкарва, но все още трябва да наваксва, за да играе доста по-добре в наказателното поле. Днес Доре също изпусна две-три положения.

Очаквах да сме доста по-убедителни, но не се получи. Физически сме добре, но новите имат още да работят, тъй като дойдоха по-късно. Оценката ми за лагера е средна работа, по-скоро добър лагер.