Виктор Калев на смъртно легло от любов

Бургас Лайф

14-02-2014, 09:00

Автор:

burgasutre

Всичко от Автора

Личната трагедия на звездата потресе България

Дни след като неповторимият актьор Виктор Калев изчезна загадъчно от „Шоуто на Слави”, тежката истина за състоянието му постави под огромно напрежение милионите негови почитатели. Хора от екипа на Слави Трифонов довериха пред журналисти, че реалната причина за отсъствието му е влошено здраве, предизвикано от раздялата с вече бившата му изгора Дарина.

виктор калев

„Калата преживя раздялата изключително тежко. Те делиха сърцата си повече от четири години, дори на няколко пъти той сподели пред нас, че са сгодени и искат да си имат деца. Въпреки успеха, сърцето и мислите му си останаха чисти, напълно по детски и когато тя му каза, че го изоставя, просто не поиска да повярва. Стресът при него достигна неимоверни нива и това го накара да се отдалечи от всички нас в последните дни”, говорят хората от сплотения колектив на Слави.

Загрижени за здравето на комика споделят, че поредицата от неуспешни интимни връзки е препълнила чашата и изгубената надежда по композиторката Дарина е била последната капка, довела до тоталното му изваждане от строя. Най – голямата болка в сърцето на актьора е, че на 44 години все още няма дете. С последната раздяла сърцето му напълно угаснало и окончатено изгубил надежда, че ще си има свое момченце.

В кулоарите на Шоуто още говорят, че Виктор Калев едва превъзмогнал и предишната си голяма любов – актрисата Елена Бозова, която също го изостави заради друг мъж. Сега единствената му утеха е малката дъщеричка на брат му Вяра, на която дарявал цялата си любов.

Според други слухове, Калата не е сериозно болен, а просто се е подложил на серия от медицински тестове, които да установят състоянието на неговото здраве, във всеки един аспект. Потърсил помощ от свои близки приятели – лекари, които го насочили къде да се прегледа, съобщава сайта skandalno.net