Пропадна лагерът на Нефтохимик в Созопол

След днешната тренировка старши треньорът на „нафтата” Златко Янков ще определи групата от 18 футболисти, които ще пътуват до Сливен

Отборът на Нефтохимик не успя да направи планирания тридневен лагер в Созопол. Технически ремонти около хотела за лагера осуетили  престоя на зелените в южния град. Независимо от това отборът не наруши ритъма на тренировки и направи възстановяване, след което и две тактически занимания преди двубоя с шампиона Лудогорец.

Нефтохимик проведе тренировките си на стадиона в Долно Езерово, който в момента е единственият терен с нормални размери, на който отборът може да се подготвя. Въпреки многото неравности и недоброто му състояние в Нефтохимик смятат, че естественият терен е спомогнал за по-добрата подготовка на тима преди първият пролетен мач.

Новите футболисти получиха своите картотеки в БФС. Както Burgasutre информира това са петима футболисти вратарят Костадин Георгиев, защитниците Николай Костов и Георги Петков и нападателите Живко Петков и Диян Малчев. Все още остава под въпрос участието в утрешния двубой на ветерана Станислав Жеков, чиято жълта карта все още не е пристигнала в БФС.

След днешната тренировка старши треньорът на „нафтата” Златко Янков ще определи групата от 18 футболисти, които ще пътуват до Сливен.