"Куш Груп":Оценяваме високо бързата реакция на правителството за разрешването на проблема на границата

Благодарствено писмо до медиите изпрати днес собственикът на фирма "Куш Груп". Публикуваме текста без редакторска намеса.

„Куш Груп” ЕООД изказва горещи благодарности към всички медии за безпристрастното и коректно отразяване на позицията на компанията във връзка с кризата на българо-турската граница.  Благодарение на добрата воля на журналистите, на вашия професионализъм и почтеност бе дадена широка гласност за критичната ситуация, в която изпадна българският бизнес. Считаме, че разгласяването на проблема чрез медиите доведе до възможно най-бързо и акуратно разрешаване на кризата.

В резултат на това „Куш Груп” избегна опасността от непоправими финансови загуби. Работният процес във фабриките на компанията вече е нормализиран и ще успеем да изпълним всички производствени поръчки в законните срокове и без никакви щети. Предотвратена е всякаква опасност за съкращения на работниците. Изказваме на всички журналисти дълбока признателност за проявената социална отговорност в този тежък за десетки български компании момент.

Оценяваме високо бързата реакция на правителствата на Република България и Република Турция, които с взаимни усилия и компромиси постигнаха най-доброто решение на проблема.

 

Приемете нашите благодарности и сърдечни поздрави за празника на виното и любовта!

 

С Уважение:

Неждет Куш