Известният гръден хирург д-р Юрий Стоянов преглежда в Бургас

Всеки месец лекари от екипа на д-р Щромер ще приемат пациенти с репродуктивни проблеми

Известният специалист от клиниката по Гръдна хирургия с Онкология при ВМА – София, д-р Юрий Стоянов пристига в Бургас на 15 февруари. Той ще преглежда и ще поема случаи на доброкачествени и злокачествени заболявания на млечна и щитовидна жлеза, плеврални изливи, доброкачествени и злокачествени образования на бял дроб, видеоторакоскопия и диагностика на заболявания на гръден кош и бял дроб и перикардиоцентеза.

Записванията на пациенти ще стават на регистратурата на МБАЛ „Черноморска – Бургас” в Меден рудник, на телефон  056/ 707 606.

На 28 февруари от 9 до 15 часа в ин витро звеното на болницата в "Меден рудник" прегледи ще извършва д-р Ралица Сенкова - специалист по акушерство и гинекология, репродуктивна медицина.  Тя е част от екипа на проф. Щромер във Виена Ин Витро Център в Токуда Болница София.  Д-р Сенкова е специализирала в областта на стерилитета и репродуктивните технологии в Ин Витро Клиника Kinderwunschzentrum Goldenes Kreuz, Виена, Австрия под ръководството на проф. Щромер и проф. Обруца.