Павел Владимиров в "Като две капки вода"

Павел Владимиров – това е първият ясен участник в най-успешното шоу за звездни превъплъщения „Като две капки вода“. Водещият на сутрешния блок „Здравей, България“ по Нова получи предложението да стане част от формата лично от Маги Халваджиян, а Зуека и Рачков го „принудиха“ да подпише декларация за съгласие. Най-забавното шоу в ефира - „Като две капки вода”, стартира на 10 март от 20:00 по Нова. „Тази година решихме да участва човек от телевизията, пише hotnews.bg. Много мислихме кой да бъде, а наблюдавам, че ти всеки ден пееш, танцуваш, шегуваш се с гостите си – затова избрахме теб. Кажи да или не!“
С тези думи Маги се обърна към Павел и му обеща, че 3 месеца ще се забавлява от сърце. Павел прие предложението с ентусиазъм и сподели, че се надява единствено да не му се налага да имитира Майкъл Джексън. Това обаче, ще бъде изненада за всички, защото и тази година ролите за превъплъщение ще се определят от големия бутон на късмета.
Колегите на Павел Ани Цолова и Виктор Николаев се включиха в разговора и обещаха да го подкрепят през цялото време. Дали водещият на „Здравей България” ще се справи с песните, танците и влизането в образ и кои музикални звезди ще трябва да имитира, ще разберем от 10 март само по Нова телевизия.