Колко бакшиш се оставя, за да паркираш на инвалидно място?

Общество

15-02-2014, 20:07

Снимка:

Bulgariautre.bg

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Ето кой паркира на инвалидните места в МОЛ Парадайс център

В МОЛ Парадайс център, на бул."Черни връх" в столицата, инвалидните места са заети от лимузини от високия клас. 
При опит да заснеме нарушението с телефон, репортер на Bulgariautre.bg бе пресрещнат от охранител на мола, който му направи забележка, че има забрана за снимане, а МОЛ Парадайс може да го осъди. 
На въпрос към охранителя защо не е направил забележка на нарушителите - очевидно не инвалиди, паркирали на обозначените за инвалиди места, отговорът бе еднозначен: Не е ваша работа! След което заканите продължиха.

Екипът на Bulgariautre.bg пита: 
Практика ли е в МОЛ Парадайс охраната да реагира по такъв начин на всеки свободен гражданин, дръзнал да извади телефона си и да заснеме случващите се нарушения около него?

Обикновено, ако няко паркира на място за инвалид в мола, охраната реагира бурно и го гони. С какво е по-специален заснетият днес автомобил? Защо ни бе забранено да снимаме?
Колко е бакшиша за да паркираш на място на инвалид?

Уверяваме читателите, че независимо къде, кога и с какви реакции ни посрещат, ние ще продължим да снимаме и публикуваме всяко подобно безобразие.


Никой, още по-малко пък охрана приличаща на селски бек,  няма право да се държи по подобен начин със свободни граждани!

 

*Eкипът на Bulgariautre.bg няма да заличава регистрационните номера на автомобилите, за да могат нарушителите  да бъдат разпознати и санкционирани от компетентните органи.  

Екипът ни ще ви информира и за последващите действия.