Бургаският кмет става заместник на Бойко Борисов

Новините

16-02-2014, 15:38

Снимка:

dariknews.bg

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Димитър Николов заедно с Цветан Цветанов и Йорданка Фандъкова са новите заместник -председатели на ГЕРБ

Кметът на Бургас Димитър Николов беше избран за заместник- председател на ПП ГЕРБ по време на Третата национална конференция в София.  Бургаският кмет бе предложен от лидера Бойко Борисов за поста.

Другите две номинации  на Борисов на партията са за Цветан Цветанов и кмета на София Йорданка Фандъкова. Тримата са избрани с 1101 гласа „за“, без против и въздържал се.

Делегатите на третата национална конференция на ГЕРБ гласуваха  за нов председателски мандат на Бойко Борисов. Той беше избран единодушно с 1102 гласа.

Членове на Изпълнителната комисия  са Цецка Цачева, Красимир Велчев, Менда Стоянова, Томислав Дончев, Живко Тодоров, Пламен Нунев, Румяна Бъчварова.

От ГЕРБ излязоха и с резолюция, в която се казва, че страната се нуждае от базисни реформи. "Призоваваме трите управляващи партии да чуят и уважат гласа на гражданите, които месеци наред не спират своя протест и да отговорят на исканията им.Настояваме за решение на НС, което да насрочи и проведе референдум за реформа в изборното законодателство заедно с вота за Европейски парламент", посочват хората на Борисов.