Гореща вана, лека вечеря, хубав филм...Така завършва перфектният уикенд!

Животът

16-02-2014, 17:40

Снимка:

интернет

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Вместо да си прехвърляш наум задачите, които трябва да свършиш през следващата седмица, опитай се да не мислиш за тях!

За никого не е тайна, че неделя вечер е една от най-подтискащите вечери, защото осъзнаваме, че наближава първият работен ден. Предлагаме ти няколко идеи да си организираш перфектната неделя вечер, за да започне седмицата ти положително :)

Лека вечеря или...никаква

Важно е да не се натъпкваш до припадък в неделя вечер по няколко причини. Първо, така ще ти е трудно да заспиш, а на сутринта още ще ти е тежко и ще се чувстваш зле. Освен това нали не искаш да започнеш седмицата с подут корем и нито една дреха, която да ти стои добре. Така че нашият съвет е да се опиташ да ограничиш храненето в неделя вечер, за да може понеделникът да започне добре.

Гореща вана

Вместо да си прехвърляш наум задачите, които трябва да свършиш през следващата седмица, опитай се да не мислиш за тях. Една гореща вана ще свърши добра работа да се отървеш от работните мисли, за да започнеш понеделника с избистрено съзнание.

Разкрасителни процедури

Какъв по-подходящ момент да се отдадеш на себе си от неделя вечер. Направи всичко, за което нямаш време през седмицата. Оправи си маникюра, направи си прическа, сложи си маска за лице и го намажи с нощен крем и въобще всичко, което ти хрумне.

Някой добър филм

Завърши почивните дни с някой любим филм, който да ти помогне да заспиш с усмивка. Почти е сигурно, че така ще се събудиш с усмивка :) Изгледай любимия си екшън или някоя романтична комедия, която ще те разсее и гарантирано ще ти помогне да завършиш уикенда си положително. / venera.bg