Сексманиак опита да изнасили сираче

Крими

17-02-2014, 07:48

Снимка:

интернет

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

12-годишното момиче успяло да наръга нападателя с нож и да избяга

Сексманиак пробва да изнасили 12-годишно момиченце без родители. Случката се разиграла миналия октомври в малък град в Карловско, предава „Монитор“. Малката се отървала само с уплаха, но насилника й го грози затвор от 10 до 20 години. Маниакът се запознал със сирачето в началото на октомври край центъра за настаняване от семеен тип, където живеело детето. То си играело със свои приятелчета, а мъжът пиел бира наоколо.

Психологът на дома наглеждал децата и видял, че момиченцето се заговорило с непознат. Той прибрал детето и направил забележка на мъжа с бирата да не закача сираците. На 18 октомври възпитаничката на центъра не отишла на училище и се разхождала из града. Била засечена от учителки, които я попитали накъде е тръгнала. Детето успяло да им избяга, а жените подали сигнал в полицията. През това време момиченцето стигнало до хранителен магазин и седнало на стълбите му. Там било засечено от стария си познат с бирата, който я почерпил с баничка. Предложил й да я разведе и да й покаже паметник в покрайнините и доверчивото дете тръгнало с непознатия. 

Двамата отишли до горичка в края на града, където непознатият се разсъблякъл и започнал да сваля дрехите и на детето. Малката се изплашила много и се опитала да му избяга, но мъжът извадил нож и с гневен тон й заповядал да ляга на земята.

Момиченцето се опитало да го спре, като му казало, че е още много малка, но мъжът й свалил обувките, панталоните и бельото. Докато я събличал, оставил ножа на земята, момиченцето грабнало острието и го забило в бедрото на насилника. След това избягало, както било голо от кръста надолу. 

В края на града малката видяла няколко мъже и въпреки че не била облечена, отишла до тях и им разказала какво се е случило. В това време насилникът също се приближил и заявил, че тя лъже. Казал, че тя му е искала пари, а той нямал.

При вида на непознатия момиченцето изпаднало в паника, развикало се и размахало ножа. Един от мъжете успял да й избие ножа от ръката и да повика полиция. Маниакът е с чисто съдебно минало, а при разпитите е продължил да не се признава за виновен. Предстои Окръжният съд в Пловдив да насрочи дата на процеса.