Нафтата с първа тренировка за седмицата

Очаква се днес Янков да направи разбор за грешките на играчите, допуснати в последния мач

Днес следобед футболистите на Нефтохимик ще направят първа тренировка за седмицата, след като в събота изиграха мача си с Лудогорец от отложения 22-ри кръг на първенството. След мача играчите бяха пуснати в двудневна почивка и днес подновяват заниманията си.

Единственият футболист с проблеми в отбора е вратарят Костадин Георгиев, който в края на мача изпита силни болки в коляното. Днес той ще премине обстоен преглед и на тренировката ще се знае каква е степента на травмата му. Останалите футболисти ще тренират на пълни обороти, водени от старши треньора Златко Янков.

Очаква се днес преди възстановителната тренировка Янков да направи разбор за грешките на играчите, допуснати в последния мач. Веднага след края на срещата наставникът на бургазлии заяви, че не е доволен от прегрупирането във фаза защита и от играта в нападение. Именно затова втората част на заниманието се очаква да бъде и тактическа. В тренировката ще вземе участие и бившият плеймейкър на тима Митко Трендафилов, който също ще може да предаде част от големия си опит, особено при изпълнението на стандартни положения.

На следобедното занимание ще бъде обявена и програмата за тренировки на тима до края на седмицата.