Жалостив мъж се предложи за храна на тигрите (СНИМКИ)

Млад китаец се хвърли в клетката на тигрите, не издържал да ги гледа затворени

Служители в зоологическа градина спасиха мъж, който сам се хвърли в клетката на тигри, за да послужи за тяхна храна. Необичайното действие се разигра в град Ченгду в китайската провинция Сичуан.

27-годишният Янг Жинхай страдал от години от тежка депресия. Той написал в интернет, че не понася да гледа „тези благородни и красиви тигри” как живеят затворени в клетки, където не могат да следват своите животински инстинкти. След това обявил на всеослушание, че е решил да се жертва в подкрепа на Бенгалските тигри и пред сащисаните погледи на посетителите се прехвърлил през оградата при тигрите.

Според очевидци обаче, животните, които били мъжки и женски, буквално се стреснали от неговите действия и тигрицата се оттеглила. Мъжкият тигър също отначало не нападнал Янг, но след като той го предизвикал го съборил и започнал да го влачи из клетката. За щастие на объркания мъж, охраната на зоологическата градина реагирала доста бързо и успяла да приспи тигърът с упойваща стрела. След това служителите на зоопарка измъкнали 27-годишния Янг, който се отървал само с леки одрасквания. Той бил отведен вкъщи, където той се срещнал с психиатър, за да получи помощ.