Представят новите ЕС програми за развитие на науката и образованието

Новините

18-02-2014, 11:51

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

Тематична конференция на тема “Новият програмен период 2014 -2020 г. : Оперативна програма „Наука и образование за интелигентен растеж“ ще се проведе на 25 февруари в Бургас в Културен център „Морско казино“.

Събитието е част от съвместна информационна кампания за оперативната програма на Областен информационен център – Бургас в сътрудничество с Министерство на образованието и науката, Централния информационен и координационен офис и мрежата от 27 областни информационни центрове.

Основната цел е да бъде популяризирана Оперативна програма"Наука и образование за интелигентен растеж", която ще се изпълнява за първи път в България през новия програмен период 2014-2020 г.

Лектори на събитието ще бъдат представители на Главна дирекция "Структурни фондове и международни образователни програми" на Министерство на образованието и науката.Участници във форума ще бъдат представители на училища, детски градини, университети, НПО, които работят в сферата на образованието и обучението от Област Бургас.   

Събитието започва в 9.30 с представяне на оперативните програми"Наука и образование за интелигентен растеж“ от лекторите Ивайло Станиславов и Магда Москова и ЕРАЗЪМ + от експертите Красимира Димитрова и Савена Борисова.