Поръчваш 3 бебета и получаваш 4-то безплатно!

Свят

18-02-2014, 14:49

Автор:

Пенко Тодоров

Всичко от Автора

42-годишна майка от Мисисипи се чувства благословена с този неочакван дар

Кимбърли Фюгейт е 42-годишна жена от Мисисипи, САЩ, която току що е станала майка. На четири деца. Най-малкото от четиризначетата обаче е изненада за семейството, някак си останала скрита от ехографа през всичките девет месеца бременност, информира в. "Тайм".

Невероятната история започва миналата година. Кимбърли и съпругът ѝ отглеждат своята 10-годишна дъщеря и нямат никакво намерение да имат още деца - още повече, че на нейната възраст една бременност би била рискована. Ето защо тя е шокирана, когато разбира, че е бременна с тризнаци.

Разбира се, семейството отваря обятията си за очакваните три нови члена. Лекарите следят бременността на Кимбърли и всички се подготвят за раждането.

Датата за доставка е 8 февруари - за тогава е насрочена интервенцията секцио. Трите бебета излизат живи, здрави и невредими - точно като по поръчка. Съдбата обаче е решила да подари на родителите бебе бонус... Майката разбира за това по време на операцията, когато хирургът възкликва: "Тук има още крака!". Таткото пък научава, чак когато по-късно идва на посещение в болницата.

Така или иначе, бебе номер 4 се появява на бял свят и всички са, меко казано, изненадани. Лекарят, следил бременността на Кимбърли, е дори засрамен, щом му съобщават щастливата новина. "Първоначално си помислих, че това е шега", споделя той.

Реакцията му не идва само оттам, че през всички месеци уредите са заснемали само 3 бебета. Другата причина е, че еднояйчните четиризнаци са изключително рядко явление - шансът да се случи е оценен на 1 към 13 милиона.

Четирите момиченца са в отлично състояние. Имената им са Кенли, Кристен, Кейли и Келси.

Майката също се чувства добре и е много щастлива от подаръка, който е получила. Но е категорична, че не иска повече деца. И този път говори сериозно.