Шериф Ходжа разваля магии в съда

Крими

18-02-2014, 17:03

Снимка:

n/a

Автор:

varna.utre.bg

Всичко от Автора

Черна магия на път да докара още по-черни кахъри на врач

Ходжа застава пред съда по обвинение, че е измамил финансово жена. Потърпевшата прочела във вестник за лице, което притежава способност да разваля магии и се обадила на посочения телефон. Така жената се свързала с представящия се под името "Шериф ходжа" мъж и решила да се възползва от услугите му.

След като споделила за проблемите си, обвиняемият А. Чакъров, я поканил лично в офиса си във Варна. На срещата между двамата жената разказала, че се притеснява за децата си. Очаквано насреща си получила уверението, че ще бъдат развалени всички направени на децата й "черни магии". Разбира се, това не било безплатно и клиентката на ходжата трябвало да заплати първоначално сумата от 1500 лева. След кратък пазарлък, Чакъров склонил на 1000 лева, като 200 трябвало да получи веднага, а остатъка да му бъде изпратен със запис "до поискване" в Долен Чифлик на другия ден.

Подсъдимият дал указания за следващите 7 дни и двамата се разделили. Жената изпълнила всичко предписано,  но не забелязала никакво подобрение в ситуацията и отказала да изпрати остатъка от парите.
След като си поискала и първоначално внесените 200 лева, Чакъров спрял да отговаря на обажданията й. Тогава вече последвала жалба до полицията в резултат на която, самообявилият се за ходжа и спец в черните магии ще може да демонстрира уменията си пред съда и да постигне оправдателна присъда.

Делото ще се гледа утре от състав на Варненския районен съд по общия ред, след като подсъдимият е отказал да се възползва от съкратеното производство.