ПловдивУтре: 19 февруари

Мисия Пловдив

18-02-2014, 18:02

Снимка:

plovdiv.utre.bg, архив

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Какво, къде, кога в Пловдив утре

141-вата годишнина от обесването на Васил Левски ще бъде почетена в Пловдив утре. В 11.00 часа в храм „Свети апостоли Петър и Павел“ ще бъде отслужена панихида в памет на Апостола. От Община Пловдив и Комитет „В. Левски“ уведомяват още гражданите, че веднага след това – в 11.30 часа /19.02.2014 г./, започва поклонението пред паметника на Васил Левски на централната алея на Бунарджика. В церемонията ще участват представителни формирования от Пловдивския гарнизон и военен духов оркестър.

Председателите на групи в Общинския съвет и членовете на здравната комисия ще се съберат утре в заседателната зала на Общинския съвет, за да обсъдят предварително първа точка от дневния ред на следващото заседание, а именно собствеността на стационара на Транспортна болница.

В сряда предстои среща между председателя на Общински съвет Пловдив арх. Илко Николов и проф. Георги Близнашки, председател на Инициативен комитет за събиране на подписи в подкрепа на предложения от президента Плевнелиев референдум по изборни въпроси. Срещата е в сградата на Общински съвет. След нея ще има кратко изявление относно дискутираните въпроси.