Спартак (Пд) даде една „жертва” в ялова контрола

Спорт

19-02-2014, 16:55

Снимка:

архив

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Даниел Колев стъпи накриво и се контузи при 0:0 срещу Балкан (Варвара)

Спартак (Пд) завърши 0:0 с Балкан (Варвара) в четвъртата си контрола в подготвителния период. Спарингът се игра на стадиона в Септември, като "гладиаторите" направиха куп пропуски пред вратата на символичните домакини.

Хубав удар на Читаков още в 15-ата минута на срещата не можа да оплете коженото кълбо в мрежата. Последваха нови положение за спартаклии, пропуснати от Юруков и Саръев. Ударите на двамата преминаха близо до гредите на противниковата врата. Единственото чисто положение за Балкан в цялата среща бе в 43-тата минута.

През второто полувреме Спартак продължи с пропуските. Първо такъв направи в 50-ата минута Емил Иванов, а след него не успяха да отбележат Станимир Димитров в 70-ата и Амир в 80-ата минута.

Заради твърдия и неравен терен на стадиона в град Септември, Спартак даде и "жертва". Принудително срещата напусна Даниел  Колев, който стъпи накриво. В близките часове ще стане ясно неговото състояние.

Последната контрола на Спартак е в събота на стадиона в Оризари срещу Евроколеж.

Припомняме, че пролетния полусезон в Югоизточната "В" група се подновява на 1 март. Тогава спартаклии приемат Тунджа (Ямбол) в среща от 18-ия кръг.