Росен Цветков отива в Би Ти Ви

Добрич Лайф

20-02-2014, 08:51

Снимка:

БНТ

Автор:

DobrichUtre

Всичко от Автора

Сутрешният блок на БНТ съвсем скоро ще бъде с нови водещи

Росен Цветков, който води сутрешния блок на БНТ, ще смени медиата и скоро ще работи в Би Ти Ви. Страстта на Цветков е разследващата журналистика и се очаква той да се изявява именно в тази сфера на новото си работно мястое пише Всеки ден.

 Засега нито една от двете национални медии не е потвърдила официално информацията, но пък потвърждение на новината даде самият Росен, който се похвали в профила си във "Фейсбук". Веднага след като излезе информацията за трансфера, младият журналист получи десетки похвали от свои приятели и колеги.

 Не е ясно още дали партньорката на Цветков Ася Методиева ще остане водеща на сутрешния блок след напускането на нейния колега.

 Росен Цветков е носител на няколко награди за журналистически разследвания, а през 2013 г. получи голямата награда "Валя Крушкина - журналистика за хората". Скритата му камера разобличи купуване на гласове през 2011 г., платени участници в партийни протести на "Атака" миналото лято и условията, при които работят полицаите по границата ни с Турция и в бежанските лагери през 2013 г.