До края на месеца затварят възлово кръстовище в Стара Загора

Ще се извършват ремонтни дейности по Водния проект

От утре временно се преустановява движението на кръстовището ул. „Св. Княз Борис” и ул. „Св. отец Паисий”, заради извършване на ремонтните дейности по изпълнението на Водния проект на Стара Загора.

За времето от 21.02.2014г. до 28.02.2014г. е забранено движението на личен, обществен, договориран транспорт и на моторни превозни средства, извършващи транспорт за собствена сметка, на кръстовището ул. „Св. Княз Борис” и ул. „Св. отец Паисий” в Стара Загора.

Движението на личен, обществен, договориран транспорт и на МПС-та, извършващи транспорт за собствена сметка, ще се осъществява по обходен маршрут: за движещите се посока от запад на изток: ул. „Генерал Столетов” – бул. „Княз Ал. Батенберг” – бул. „Цар Симеон Велики” – ул. „Св. отец Паисий”. За движещите се посока от изток на запад: ул. „Св. отец Паисий” - бул. „Цар Симеон Велики” - бул. „Княз Ал. Батенберг” - ул. „Генерал Столетов”.

Препоръчва се на водачите да шофират с повишено внимание в указания участък и спазват стриктно вертикалната сигнализация.

Уведомени са домоуправителите за ремонтните дейности.