Локо винаги печели от глупостта на ЦСКА

Спорт

20-02-2014, 13:30

Снимка:

Sportonline.bg

Автор:

Sportonline.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Локо удари десетката! Привлече Спас Делев

"Лаута" е шансът на Спас Делев да стане…"Футболист на годината"

Локомотив Пловдив направи поредния си трансферен удар! На „Лаута” вече е Спас Делев, футболист, който в един момент струваше над милион и половина евро. Днес той идва без пари, но с надеждата да тръгне по пътя на своя земляк Иван Иванов. На времето Ванката бе отписан от всички и всичко в ЦСКА и заедно със Стойко Сакалиев натирен на „Лаута”. Воден от двамата, Локомотив хвърли истинска бомба, отстранявайки ЦСКА. Иван направи фантастичен мач, което накара хората в Борисовата градина да гледат на него по друг начин. И впоследствие благодарение на престоя в Пловдив, кариерата му така тръгна нагоре, че стигна до Футболист на годината! Сега Спас Делев, който днес мнозина не броят за жив, се надява да тръгне по същия път, след като в ЦСКА не пожелаха да си го върнат.

Всъщност червената глупост винаги е била добре дошла за Локомотив. Да не забравяме, че настоящият голмайстор на „А” група Мартин Камбуров лятото бе освободен от Борисовата градина като…свършил с футбола. Безспорен властелин на фланга е друг натирен от Борисовата градина играч – Йордан Тодоров. Като добавим и треньорът Сашо Станков, също остана недооценен на „Армията”, то в Пловдив могат да са доволни, че в ЦСКА май няма много хора разбиращи от футбол.

Сега предстоят два мача между ЦСКА и Локомотив в първата седмица и ще се види кой е бил прав. До момента предимството е тотално на Станков и компания – два мача, победа и реми и нито един допуснат гол от ЦСКА!

Още спортни новини четете в SPORTONLINE.BG.