Пускат 200 промо пропуска за концерта на W.A.S.P от днес

Бургас Лайф

20-02-2014, 14:18

Автор:

BurgasUtre

Всичко от Автора

Още по Темата:

W.A.S.P. с концерт в Бургас

В деня на събитието билетите ще са по 50 лева

За отрицателно време са били разпродадени първите промо пропуска за големия концерт на W.A.S.P., който ще се състои в Бургас в края на лятото.

Продажбата на билети за предстоящия концерт на W.A.S.P. в Бургас стартира ударно, твърдят организаторите. Промоционалните 200 пропуска за шоуто бяха разпродадени за по-малко от 48 часа, а интересът към предстоящото шоу на американските рок легенди продължава да расте.
Като жест към всички фенове, организаторите M.E. Мюзик пускат още 200 промоционални билета на цена от 40 лв., които влизат в продажба от днес, 20 февруари 2014 г.
След тяхното изчерпване, билетите за концерта ще се продават на редовна цена от 45 лв., а в деня на събитието ще струват 50 лв. 
Както вече беше официално обявено, шоуто на рок звездите W.A.S.P. ще се състои на 4 август в Летен театър Бургас. Положителен е фактът, че фенове на тежкия жанр са верни на идеята и споделят европейската практика да се сдобият с пропуск за концерт на любимата банда няколко месеца по-рано.
Билетите могат да бъдат закупени от всички каси в мрежата на Тикетпро в България - супермаркети "Пикадили", бензиностанции OMV, Вестникарска Група България, магазини Internity, Office 1 Superstore, магазини "На Тъмно", Usit Colors, Билетен Център НДК, магазини Orange, магазин "Sound Garden" - Бургас, както и онлайн на www.ticketpro.bg.