Как се прави секс в социалните мрежи?

Пловдив Лайф

21-02-2014, 09:11

Снимка:

интернет, архив

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Facebook знае кога точно ще се влюбите и в кого

Освен датата ви на раждане, градът, в който живеете, телефонният ви номер и какво обичате да похапвате, Facebook знае и кога точно ще се влюбите и в кого. Екип от анализатори е обобщил статистическите данни от дейността ви в социалната мрежа и може в голяма степен да определи колко реален е шансът двама потребители да стигнат ако не до реален, то поне до виртуален секс.

Преди двойките да станат двойки, двамата души, навлизат в период на ухажване, в който броят на нещата, които всеки споделя на "стената" на другия се увеличава.

Тази засилена активност се наблюдава в 100-те дни преди да бъде оповестена връзката, пише Lifestyle.bg. С преминаването от "необвързани" към "обвързани" публикациите, които двамата си разменят, започват да намаляват. Когато двойката прави секс, корекцията в семейното положение е задължителна. Най-ниската точка е отчетена в 85-тия ден от старта на връзката, когато споделените публикации са средно по 1,53 на ден.

Гореописаните тенденции, най-вече спадът на активност сред началото на връзката, според Диук, се дължат на факта, че с навлизането в нов етап на отношения, двамата влюбени предпочитат да прекарват повече време заедно, ухажването отпада и онлайн комуникацията отстъпва на реалната такава.