Променят разписанието на влакове София-Пловдив

Животът

21-02-2014, 14:56

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

През периода от 23-и до 27-и февруари ще бъдат въведени временни промени в движението на два бързи и два пътнически влака на "Холдинг Български държавни железници" ЕАД, които пътуват между София и Пловдив. Причините за временното изменение в графика на тези влакове са ремонтни дейности по железния път, които Национална компания "Железопътна инфраструктура" ще извършва в участъка между гарите Подуяне и Искър.

Влаковете, които ще се движат с промени в своите разписания са следните:

• Бързият влак № 1624 от Пловдив за София, който заминава в 11:53 ч., ще се движи само до гара Казичене;

• Бързият влак № 1625 от София за Пловдив, който обичайно тръгва от Централна гара София в 15:30 ч., през периода на ремонта ще заминава от гара Казичене в 15:47 ч.;

• Пътническият влак № 10112 от Пловдив за София, който тръгва в 10:15 ч., ще се движи само до гара Казичене;

• Пътническият влак № 10113 от София за Пловдив, който обичайно заминава от София в 14:27 ч., през периода на ремонта ще тръгва от гара Казичене в 14:48 ч.

За осигуряване на транспортно обслужване за клиентите на националния железопътен превозвач ще бъдат осигурени автобуси, които да превозват пътниците за тези влакове в участъка между гарите София и Казичене.

Информация за разписанията на автобусите и за промените в графика на влаковете, ще бъде поставена във всички гари и спирки по този маршрут, както и в електронния пътеводител на официалната интернет страница на "Холдинг БДЖ" ЕАД (www.bdz.bg).

За подробна информация клиентите на "Холдинг Български държавни железници" ЕАД могат да се обръщат към гишетата "Информация" и билетните каси в съответните железопътни гари.