Подземен свят в Антарктида?

Възможно ли е Хитлер да е скрил модерна нацистка база?

Откритието направил Джоузеф Скипър – известен виртуален археолог от САЩ. Той обикновено „копае” Марс и Луната, имайки предвид снимките, предадени от космическите кораби и публикувани в официалните сайтове на НАСА и други космически агенции. Находките са наистина удивителни и рязко надхвърлят традиционните представи.

В колекцията на изследователя има обекти, подобни на кости и черепи от хуманоиди, а също и такива, които могат да бъдат приети за останки от цивилизованата им дейност.

Този път археологът се заинтересувал от Земята и по-специално от Антарктида. Той намерил там три странности- дупката, „чинията“ и езеро.

Известно е, че нацистите много се интересували от Антарктида. Те провели редица експедиции и дори превзели обширна територия от Земята „Куин Мери”. Нарекли я Нова Швабия. През 1939 г. германците открили на брега поразителна площ от около 40 кв.километра без лед. Тя била със сравнително мек климат и с много незамръзнали езера. Нарекли я оазиса на Ширмахер, по името на немския пилот-първооткривател. Впоследствие там се установила съветската полярна станция ”Новолазаревска”.

Според официалната версия Третият райх поел в Антарктида, за да построят там база за охраната на китобойна флота. Но има много по-интересни предположения, които трудно могат да се нарекат дори научно - фантастични.

В края на 30-те години от миналия век немските подводници открили таен проход в леда и попаднали вътре в тези пещери.
През 1945 година вътре в ледения континент бил доведен самият Хитлер, заедно Ева Браун. Те плавали в подводница, придружавани от многоброен ескорт – цяла ескадрила от огромни подводни кораби (8 броя), наречена „Конвой на фюрера“.

Той живял там до 1971 година, а според някои данни – чак до 1985 година.

Авторите на антарктическите митове разказват за „летящите чинии“ на Третия райх. Истории за тях има в много книги, филми, телевизионни предавания и интернет. „Чиниите” – тези устройства нацистите също криели вътре под леда.
Мартин Зайгерт от университета в Единбург, който участвал в експедиция, е уверен, че в долините на антарктическите Алпи и досега се съхраняват замръзнали растения, дори и малки дървета. Трудно обаче ще се доберем до тях.
psihobg