Девет знака, че детето ви се е прераждало

Животът

23-02-2014, 13:51

Снимка:

интернет

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Въпросът за прераждането вълнува милиони хора по целия свят, а основната причина за това е, че светът би бил много скучен, ако всичко свършва със смъртта. Нали умирала само материята, какво тогава се случва с духа. Именно това е и най-големият спор между вярата и науката.

Ако приемем теорията, че душата може да се преражда в много на брой различни тела, то тогава несъмнено ще открием други измерения на нашето съществуване. Представете си обаче, че детето, което сте създали с любимия човек, всъщност е просто съвременната версия на Хитлер. Страховито, нали!

Някои странности на хлапетата карат родителите им да вярват, че децата са преродени личности от миналото. И ако се чудите какво имаме предвид под странности, веднага внасяме яснота по въпроса.

Говорим за забележителни умения като това 6-годишно момче без проблем да превежда речите на Адолф Хитлер или пък например 7-годишно момиченце да разказва странни истории за това как е шпионирала родителите си от прозорец на небето преди да се роди. Истината е, че из целия свят могат да бъдат открити деца, които твърдят, че имат спомени от минали животи.

Колкото и странно да звучи, някои хора вярват, че тези анекдоти са признак, че децата са преродени души. Вярата в прераждането датира от векове и я откриваме в много религии. Научни данни за подобно нещо обаче на този етап реално липсват, пише Huffington Post.

Специални знаци:

- държи се като възрастен

- странно спомени от миналото

- травмиращи спомени

- загадъчни познания по чужди езици

- често сънува кошмари

- впечатляващи умения

- мрачни рисунки на смърт

- спомени от периода между преражданията

- говори за предишната си майка

 / inews.bg