Николета показа криви крачета, а Лиляна големи дини (снимки)

Облеклата на водещите и репортерките на "Поверително от NL" се доближават до одеждите на дамите от "лекия" жанр

„Поверително от NL” е същински панаир на суетата, пише ХотАрена.нет. Лицата в предаването съвсем спокойно могат да привличат вниманието на зрителите от мъжки пол не със съдържанието на продукцията, а с красавиците в него. Но с какво е по-различно да гледаш предаването на НиЛо в събота вечерта от това да си пуснеш Планета ТВ?

Водещата Николета Лозанова бе показана в цял ръст. Формата на излъчването на програмата на ТВ7 е такъв - издължава образа, така че дори и ниската Ни Ло да изглежда като моделка, висока 185 см.

Коригирането на ръста на плеймейтката обаче не успя да прикрие съмнителната правота на краката й. Жената на Валери Божинов се бе покатерила на висок ток, а позата й допълнително подчертаваше изкривената й стойка.

Протежето й, или по-точно клюкарката Лиляна, се осмели да заголи гръд в потник, който бе присъщ в стайлинга на фолк певиците през 1992 година.

Така или иначе по-голямата част от предаването е отредена на чалгаджийки, ако не са поканени на интервю, то поне папараците на Николета ще са по следите им. Облеклата на водещите и репортерките също се доближават до одеждите на дамите от „лекия“ жанр. Така са го докарали, че в събота, от 22:30 човек ако гледа ТВ7, се чуди, дали случайно не е объркал канала с този на ТВ „Планета“.