Сватбен танц с изненада – младоженецът разбива дансинга с мама! (ВИДЕО)

Животът

23-02-2014, 16:40

Снимка:

youtube.com

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Видеото предизвика вниманието на 2 милиона души по целия свят – определено си струва да се види

Това може би е най-невероятният сватбен танц, който сте гледали някога, пишат възторжено в мрежата, предава Kliuki.net. Всъщност тези майка и син съвсем не са аматьори и то определено си личи. Младоженецът решил да изненада своята любима в деня на брака им и спретнал заедно с роднината си жестока хореография.

Всичко започва много спокойно на фона на балада, а в следващия момент тонколоните гръмват и музиката става по-динамична, писа изданието dama.bg. Стъпките също, а гостите крещят от радост и аплодират уменията им.

Няма дама, която да не остане възхитена от крайния резултат във видеото. Ако тя пък е булка, то определено ще помни този ден цял живот.

Самият факт, че половинката й се е готвил седмици наред тайно, за да й сътвори незабравимия спектакъл във формата на този сватбен танц, е достатъчен за похвала, коментират с умиление и благородна завист във виртуала.

Партитата на влюбените отдавна не са това, което бяха и не е задължително да протичат строго традиционно, убедени са младите, които тепърва се готвят за тази крачка.

Вижте сами уникалния сватбен танц в youtube.com!