Дамите в Бургас отново с гранд ревю за 8-ми март

По котешката пътека ще дефилират дузина красиви бургазлийки

Водещи модни марки от различни брандове се включват в специалното ревю, за да покажат най-новите си колекции, подходящи за дамите по случай най-красивия женски празник - 8-ми март.

Засега организаторите издават една малка част от участниците, сред които се отличават имената на дами като певицата Вероника Шкетиева с "Decalogue" и Стойка Хаджиева с модна къща "Тонена". Гостите ще имат възможност да се запознаят и с уникалните бижутаТенденциите в грима и прическите ще бъдат демонстрирани от Никола Иванов и Румен Николов. 

По котешката пътека, обгърнати от изящната обстановка, ще дефилират дузина красиви бургазлийки, сред които и Даниела Неделчева, достигнала до челната тройка на Мис България 2013.

Водеща на бляскавата вечер ще бъде светската журналистка Нина Никол, а за настроението на гостите ще се погрижи Георги Дюлгеров.

"И тази година съм решила, събитието да бъде обвързано с благотворителна кампания, този път в помощ на една млада дама от Бургас, бореща се с най-страшната диагноза - рак", споделя организаторката на събитието Ваня Кирова.