ДПС преяжда с власт!

Председателите на 4-те икономически комисии в НС са от ДПС. Това какво е?

"Аз съм в БСП от 2005 г. Не бих казал, че тя се е променила за тези 10 години", заяви Георги Кадиев в ефира на Тв7.

Според Кадиев в БСП има хора, които петнят името й. "Когато се прости на тези хора, БСП става като всички други партии. Не искам БСП да е такава", категоричен е той.

"Под достойнството ми е да се занимавам със съпруги. Същото важи и към мен", допълни народният представителпо повод атаките срещу съпругата на Сергей Станишев Моника и опитите за атаки срещу неговата собствена съпруга и нейните енергийни фирми.

Депутатът призна, че всички важни икономически комисии в парламента се ръководят от ДПС, което е един от големите проблеми в управлението. Така важните решения в икономиката се взимали от партньора на БСП.  "Председателите на четирите икономически комисии в НС са от ДПС. Това какво е? Председателите определят екипите и дневния ред на комисиите. Когато трябва да се спечели време, да се заобиколи МС като вносител, даден законопроект се внася от депутати. Всички икономически закони се внасят от ДПС..."

На въпрос какво би било успех на евровота, Кадиев бе категоричен: "Ние да имаме повече гласове от ГЕРБ. И като казвам "ние", имам предвид БСП, а не БСП и ДПС". Според него има шанс това да се случи, въпреки че обявяването на листата и кампанията били закъснели.