Престижна американска акредитация за учебно заведение

Животът

25-02-2014, 12:01

Автор:

DobrichUtre

Всичко от Автора

Обучението в Кулинарна Академия HRC бе признато от Американската Кулинарна Федерация като отговарящо на международните стандарти за 2-годишно кулинарно образование  
След дълъг период на наблюдение и оценяване на ресурси, кадри и професионална реализация на завършилите студенти, Кулинарна Академия HRC получи престижната акредитация от Комисията за Акредитация на Американската Кулинарна Федерация (ACFEFAC).  Академията е вторият кулинарен институт на европейския континент признат от Американската Кулинарна Федерация.
"Комисията за Акредитация към ACFEF разгледа кандитатурата ни в съответствие със стандартите на Федерацията за програми за професионално обучение по кулинарни изкуства и с абсолютно мнозинство одобри акредитацията на Кулинарна Академия HRC. Стандартите на ACFEF обикновено не позволяват повече от 3 години за първоначална акредитация на учебни заведения извън САЩ. Кулинарна Академия HRC надмина очакванията на комисията и вече е носител на първоначална акредитация за период от 5 години", споделя Мария Полименова, директор на Кулинарна Академия HRC.