Рожден ден под небе от балони в White Bar (СНИМКИ)

Пловдив Лайф

25-02-2014, 12:06

Снимка:

Facebook

Автор:

Лили Иванова

Всичко от Автора

Първата подгласничка на “Мис кралица на света” Вилияна Бъчварова духна свещичките на тортата в Белия бар на Пловдив

Първата подгласничка на "Мис кралица на света" Вилияна Бъчварова отпразнува с пищно парти 23-я си рожден ден в White Bar на хотел "Лайпциг" снощи. Домакините накараха Вили да се чувства като истинска кралица. Под небе от балони хубавицата духна свещичките на вкусна 

торта.

Красавицата отбеляза празника в компанията на най-скъпите си приятели в приятната обстановка на зимната градина на заведението. Сладката брюнетка получи десетки благопожелания, подаръци и честитки от своите близки, с които избра да отпразнува своя най-хубав ден в годината в Белия бар.

Масата на рожденичката бе отрупана с вкусотии. Най-сладки бяха червените ягоди покрити с течен шоколад, които Вили и компания похапваха цяла вечер. Тежки чаши с искрени пожелания се вдигаха на всеки пет минути, а партито продължи до малките часове на следващия ден.

От White bar Вилияна има само хубави спомени. В конкурса "Мис кралица на света", освен че се класира втора, тя стана лице на White Bar и хотел "Лайпциг". Тогава миската омагьоса журито с искрена усмивка, сини очи и перфектно тяло.

Ако и вие искате да сте на мястото на Вилияна на най-прекрасния празник – рожденния ви ден, заповядайте в White Bar на хотел "Лайпциг"!

Още снимки от щурото парти вижте ТУК!