Фериа се връща в "Огледален свят"?

Пловдив Лайф

26-02-2014, 17:32

Снимка:

интернет

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Сериалът с ново продължение, обсъждат връщането на главната героиня

„Огледален свят“ може да се завърне на екран с ново продължение разкриха турски медии. Най-гледаната сапунка у нас е истински хит и в Турция и вече трета година е сред най-популярните филми в южната ни съседка. Фенове настояват продуценти и сценаристи да върнат сериала в ефир с ново продължение, предава Клюки.нет. А също така да включат и главната актриса Хазал Кая в продължението.

Засега подробностите около евентуалното продължение на „Огледален свят“ все още се обсъждат, а шансовете са сравнително малки. Въпреки надеждите на феновете, пред сценаристите стои не само трудната задача, да съберат екипа отново, но и да намерят начин да „възкресят“ Фериха, след като я убиха на сватбата й, на финала.

Всъщност повод за слуховете за ново продължение на сериала, стана последното интервю на Хазал Кая. След като приключи снимките на последните си проекти тя сподели, че с удоволствие би си партнирала отново с Чаатай Улусой, както по време на снимките на „Огледален свят“. Самият Улусой усилено работи по снимките на новия си сериал „Приливи и отливи“, но се говори, че след края на сезон, обмисля идеята за други проекти.

Дали продуценти и сценаристи ще успеят да се договорят за ново продължение на „Огледален свят“, след краха на „Пътят на Емир“, засега не е ясно. Със сигурност обаче ще видим екранните Емир и Фериха отново заедно. Но вероятно в друг сериал.