ПловдивУтре: 27 февруари

Мисия Пловдив

26-02-2014, 18:23

Снимка:

plovdiv.utre.bg, архив

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Къде, кога, какво в Пловдив утре

Утре ВиК-Пловдив ще извършва авариен ремонт на магистрален водопровод на бул. "Александър Стамболийски". В тази връзка от 10 до 17 часа спира  движението на превозни средства в двете платна на бул. "Александър Стамболийски" - в участъка от ул. "Стефан Стамболов" до бул. "Коматевско шосе", а автобусите по линии №1,16 и 36 от градския транспорт ще са с променен маршрут.

В 10 часа в аулата на Техническия университет - филиал Пловдив започва официалната част по откриване на Център по роботика и автоматика.

Точно в 11 часа в пресклуба на БТА в града ще бъдат оповестени повече подробности по повод премиерата на книгата на Димитър Райчев "Хроника на един президентски мандат".

Отново в 11 часа, но в заседателната зала на общината, ще е представянето на лентите, които ще участват  на 9-ия София Филм Фест в ПЛОВДИВ.

Час по-късно, точно в 12 часа, кметът Иван Тотев и кметът на район "Централен" Райна Петрова ще дадат старт на изграждането на ново кръгово движение с паркинг до Източната порта в подножието на Стария град.