Валираха терена в Долно Езерово

В отбора на Нефтохимик няма наказани и контузени футболисти за мача с Ботев

Нефтохимик ще се готви на терена в Долно Езерово до мача с Ботев Пловдив. Сериозността на предстоящия двубой и желанието за работа на естествен терен, наложиха екстрени мерки от страна на клуба в поддръжката на игралното поле. Неравният терен на стадиона бе старателно валиран и доби по-добър вид, въпреки липсата на трева и сериозните неравности на определени места.

Днес футболистите имат тактическа тренировка, на която старши треньорът Златко Янков ще постави конкретни тактически задачи на футболистите за предстоящия мач в неделя с канарчетата. За тази цел наставникът не може да ползва маломерните игрища на спортните комплекси Изгрев и Славейков, където отборът се подготвяше през седмицата.

В отбора на Нефтохимик няма наказани и контузени футболисти и Златко Янков ще може да използва всички свои налични състезатели. Засега в тима няма и нови футболисти, които да подсилят отделни линии. В петък и събота са предвидени също тренировки на стадиона в Долно Езерово. Отборът на Нефтохимик ще пътува за Сливен в деня на мача с Ботев - неделя.