Колоездачите откриват сезона край морето

Спорт

27-02-2014, 14:39

Снимка:

Марин Боянов

Автор:

Марин Боянов

Всичко от Автора

По време на надпреварата в Слънчев бряг участниците в Лигата ще получат и поименни календарни карти

Над 50 момчета са се записали до момента за участие в първото колоездачно състезание за сезона у нас – критериум за купата „3 март“ - на 1 март, събота в Слънчев бряг.

Това съобщиха организаторите на проявата от колоездачния клуб „Несебър“ и добавиха, че на старта в 11 ч. край хотел „Несебър бийч“ ще видим състезатели от Бургас, Варна, Сливен, Казанлък, Нова Загора, както и от петте центъра за работа с деца и за популяризиране на колоезденето на КК „Несебър“: Обзор, Свети Влас, с. Равда, „Дием спорт“ /Каблешково/ и Малко Търново.

Очертава се много интересна надпревара, която се явява генерална репетиция преди първия старт от веригата състезания от програмата на „Черноморската колоездачна лига “Спринт“ - на 15 март в Поморие.

По време на надпреварата на Слънчев бряг участниците в Лигата ще получат и поименни календарни карти и ще имат възможност са се запознаят по-подробно с регламента на това разрастващо се състезание. „Разраства“ се, за радост, и броят на наградите за него: от Лигата съобщиха, че награди ще има и за най-добре представилия се най-малък бегач в нея – спортен екип и топка от футболния клуб „Черноморец“ /Бургас/.