ПловдивУтре: 28 февруари

Мисия Пловдив

27-02-2014, 17:39

Снимка:

Plovdivutre.bg

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Кой, къде, кога в Пловдив в петък?

Премиерата на „Хроника на един президентски мандат“, която проследява политическата  кариера на родения под тепетата български президент /1997-2002 година/, която се издава от „Хермес“, ще бъде представена пред широката публика в Пловдив в петък, 28 февруари, от 18 часа в Международен панаир – Пловдив, Конгресен център, зала „България“. Авторът Димитър Райчев обяви, че книгата ще бъде представена от настоящия президент на България Росен Плевнелиев.

От 12.00 часа в петък  в Европейския колеж по икономика и управление официално ще бъдат връчени дипломите за степен бакалавър на 645 студенти от специалностите Бизнес администрация, Маркетинг, Счетоводство и контрол и Мениджмънт на туристически услуги.

Сред завършилите студенти има 58 отличници. Абсолвентският бал ще се проведе в ресторанта на парк-хотел „Санкт Петербург“ от 18.30 часа.

Втори мартенски базар ще се открие в петък в мол „Галерия”. Десетки автори на приложното изкуство ще се съберат на едно място, като началото на базара е в 11ч на втория етаж зад стената за катерене.

Мартенички за здраве ще занесат младите пловдивски социалисти в детското отделение на МБАЛ „Пловдив” утре в 11.00 часа. В първомартенската инициатива на младежите от БСП ще се включат двамата заместник-областни управители Иванка Петкова и Атанас Петков заедно с общинската съветничка Минка Сърнешка. Те ще поздравят малките пациенти, а после ще честит Баба Марта и на шефовете на всички отделения в Окръжна.

От 17.30 часа в Старинното училище „Св.Георги” в Асеновград гостува изложба на Градска художествена галерия – Пловдив, озаглавена „Георги Данчов-Зографина и неговото творчество”.