Коцето и Райна = ВНЛ?

Бившите съпрузи за малко да се сближат прекалено много по време на наградите на "Пайнер"

Райна е решила твърдо да си върне Константи. Изпълнителката на песента „Нищо лично" се възползвала от наградите на „Планета", за да се сближи отново с колегата си, като съвсем целенасочено търсела близост с него зад кулисите на концертното шоу, информират очевидци.

Двамата прекараха поне един час зад кулисите на церемонията, за да подготвят изпълненията си на живо. Точно тогава Райна използвала момента, за да причака Коцето и да се завърти покрай него няколко пъти, облечена доста оскъдно и фриволно. Първоначално Константин се правел, че не обръща внимание на намеците й, но това станало абсолютно невъзможно, след като Райна почти му натикала голотиите си във физиономията му. Коцето пък, на когото нищо мъжко не му е чуждо, се радвал на прелестите на бившата си жена, която през последните месеци показва завидни форми и хубаво тяло, пише „Всеки ден”.

Целият този флирт обаче не останал незабелязан от жената на Константин - Надя. Тя го придружи на церемонията и през цялото време стоя и го чака търпеливо в ложата на виповете.

Райна обаче направо си умирала от кеф да дразни жената на Коцето. Още докато пеела на сцената, шавливата певица не отделила поглед от Константин, особено докато редяла думите на парчето: „Няма никога, никога да ме пречупиш! Никога, никога да научиш, мен непокорната, да е кротка, щом е до теб!". Веднага щом зърнала сластните погледи, които Райна хвърляла по мъжа й, бясната Надя съвсем дискретно се навела до ушенцето на възлюбения си и му прошепнало зловещо: „Внимавай какво правиш, ако искаш да спиш вкъщи отново!" Той пък дал дума, че дори няма да заговори Райна зад кулисите, но това не се случило.

В крайна сметка, след кански усилия на волята, Константин успял да овладее мъжките си желания и не се впуснал в някоя кратка афера с бившата си жена зад кулисите на наградите.Снимка на Деня

Красотата на парк "Кайлъка"