Деца събират пари за лечението на Васко Бамбурски

Мисия Пловдив

01-03-2014, 12:40

Снимка:

ПОТВ

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Фестивал за малки и големи изгряващи звезди в Пловдив

Фестивал "Пътят на изгряващите звезди" - за таланти от Пловдив и Областта ще се проведе на 2 март в Пловдив. В това издание ще има и благотворителен момент - ще се събират благотворително средства за един млад човек - Васил Бамбурски, който има спешна нужда от помощ. 
Големият шоу спектакъл "Пътят на изгряващите звезди" ще се осъществи със съдействието на Община Пловдив, Отдел "Младежки дейности" и ще се излъчи по Пловдивска Телевизия "Тракия". В това първо издание за 2014г. участие ще вземат деца и млади хора от Пловдив, Първомай, Хисаря, Житница, Карлово, Труд, Стамболийски и други селища. На концерта ще има осигурени подаръци за всички участници и ще бъде широко публично и медийно отразен. На най-отличилите се деца и млади хора, ще бъде предоставена възможността да участват в най-гледаното предаване в областта, което се излъчва в из много места в България и в цял свят "Ася в страната на талантите" по Пловдивска Телевизия "Тракия".

След пилотно издание на фестивала "Пътят на изгряващите звезди", което се проведе на 15.12.2013г. от 11:00ч. в Концертна зала, град Пловдив, в центъра на града, сега предстоят и следващите два етапа - на 02.03.2014г. и на 23.03.2014г. отново в Концертна зала от 11:00ч. 
"Избрахме формата "Фестивал", за да няма класиране, а за да дадем възможност за изява на талантливите млади хора и този Фестивал да се превърне в празник на ТАЛАНТИТЕ, в празник на приятелството, в празник на различните видове изкуства.
Всеки един участник получава диплом и комплект подаръци от екипа ни. В края на изданието ще има голяма томбола с още интересни и по-големи подаръци, за да се увеличат хубавите емоции на всички гостуващи таланти." - разкри в аванс водещата Ася Антонова.
Фестивалът НЯМА ВХОД, т.е. влизате в залата и гледате безплатно. Участниците са освободени от такса за участие. Екипът прави всичко в името на ТАЛАНТА и се разграничава от всички комерсиални формати за таланти. / ПОТВ