Бодуров: Все едно съм се бил с Кубрат Пулев

Спорт

01-03-2014, 19:24

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Обичам футбола, но това днес не бе футбол

Бранителят на Литекс Николай Бодуров коментира по доста интересен начин победата с 2:1 над Черно море в 25-ия кръг на А група. Централният защитник заяви, че се чувства сякаш се е боксирал с Кубрат Пулев. Повод за това негово изказване бе огромна аркада на лявото око, която получи след сблъсък с противников футболист.

„Май от боксов мач излизам, не от футболен. Все едно съм се бил с Кубрат Пулев, така се чувствам. Играхме труден мач на тежък терен. Важното е, че победихме“, каза Бодуров.

„Не мога да коментирам дали е имало дузпа. Аз бях отстрани. Видях, че падна мой съотборник, съдията така е видял. Пламен Николов падна, поне това видях“, продължи опитният защитник.

„Днес нямахме много положения, дори изключително малко имахме. И те имаха малко положения, изобщо тежък беше теренът. Може би най-тежкият в А група. Футбол не може да се играе, получи се нещо средно между ръгби и ММА“, завърши Бодуров.

Един от най-проспериращите футболисти на Литекс Симеон Славчев бе крайно разочарован от условията на игра на стадион „Тича“ при гостуването на Черно море (2:1). Младият талант призна, че такива мачове не кореспондират по никакъв начин с детската му мечта да играе хубави мачове на хубави стадиони и допълни, че подобни
срещи го амбицират да направи трансфер в чужбина.

„Просто нямам думи, като започнем от терена... Аз като малък имах мечта да стана футболист да играя на хубави стадиони, да играя пред публика и в момента съм двойно по-амбициран, колкото се може по-бързо да направя силен сезон и да направя трансфер в чужбина, за да може да осъществя мечтата си. Това днес не бе мечтата ми. Обичам футбола, но това днес не бе футбол“, започна Славчев.

Той бе единственият от съотборниците си, който призна, че е нямало дузпа за Литекс. „Според мен нямаше дузпа, но съдията толкова си може. Важни бяха трите точки, тепърва предстои интересното. Тази фантастична първа седмица, там ще има хубави мачове и ги чакаме с нетърпение“, завърши Славчев.