Загиналият Георги от Търговската гимназия бил приятел на Рафи Бохосян

Победителят от "Х фактор" научил тъжната вест в чужбина, не успя да дойде за погребението

17 годишният ученик от Търговската гимназия Георги Вълчев, който загина в катастрофа е близък приятел на певеца Рафи Бохосян. Това разкри самият Рафи в социалната мрежа. Тъжната вест заварила звездата от "Х фактор" в чужбина. той научил за нелепата смърт на младежа техни общи приятели. Рафи и Георги се познавали от деца. Израснали в един и същи квартал в Бургас и често се виждали.
"Не е честно... Не е честно... Току що разбрах, че днес, едно младо момче, с което сме играли заедно в махалата до късно, ритали сме в двора на даскалото и сме учили в една гимназия... е загинало в катастрофа в Бургас.... в града хора! В града!!! Какво се случва!!! Нужно ли е да си отиват млади хора, които дори не са изживели младостта си, заради нечия глупост! Не е честно... просто не е честно...Почивай в мир, Георги... и дано сега си на едно по-добро и по-честно място.. почивай в мир...", написа Рафи в социалната мрежа.

Както съобщихме по-рано днес жестоката катастрофа стана в нощта срещу 1 март. Идвайки от бул. „Тодор Александров” в посока ул. „Спортна” на завой катастрофира БМВ с бургаска регистрация, в което пътували четирима младежи между 17 и 18 г. Поради движение с висока скорост и неопитността на водача се стига до самостоятелна катастрофа.

Шофирал е 18-годишен младеж, който съвсем наскоро е взел книжка. В колата е имало и още две момчета - едното е в болница. Ударът е бил в задната част на автомобила и са пострадали двамата отзад - Георги загинал на място, а другото момче е в болница.