Тотално! Мъри ще съсипе Ботев

Спорт

03-03-2014, 15:25

Снимка:

plovdiv.utre.bg, архив

Автор:

Георги Стаменков, Sportonline.bg

Всичко от Автора

Докога ще го търпите?

Ботев (Пловдив) вчера бра срам за пореден път в българския шампионат. Отборът получи солидно съдийско рамо срещу жалкия отбор на Нефтохимик и с гол от засада стигна до измъчена победа с 1:0.

Въпросът е обаче докога ще продължава това слабо представяне от страна на "канарчетата", за които винаги алармираме, че трябва да махнат некадърния си треньор, за да може нещата да потръгнат.

Цецо Василев демонстрира уникална търпимост към простотиите на Мъри и Кривия. През зимата бяха привлечени доста солидни имена от румънското първенство, които определено могат да вдигнат класата на отбора.

Треньорът обаче също има своето значение и ако начело на отбора стои един не добър специалист, тогава това няма да стане.

Юнес Хамза, Феребори Доре, както и двамата румънци Александру Куртеан и Срджан Лукин са играчи от добра класа, които направиха изключително хубави неща с отборите в които играха, в Румъния.

Защо обаче Ботев продължава да е толкова зле и толкова зле?

Пловдивчани не успяха да победят тима на Лудогорец, който бе изключително уморен след първия евросблъсък с Лацио.

Некадърникът Мъри обаче се зарадва на равенството 2:2. Вчера обаче Ботев за пореден път разочарова и демонстрира немощност срещу най-слабия тим в шампионата.

Единственото хубаво нещо от последните два мача са, че попаденията за пловдивчани вкараха новите попълнения.

Срещу Лудогорец на два пъти се разписа Хамза, а срещу Нефтохимик точен бе Доре. Това все пак показва, че Цецо Василев не си е хвърлил парите на вятъра.

За да има силен Ботев обаче трябва да има и добър треньор.

С некадърникът Мъри нещата просто няма как да се получат! Трябва моментално уволнение, защото този велик отбор ще продължава да тъне в жестока посредственост.

Още за спорта четете в Sportonline.bg!