Ха, така! Вижте кой дава по 30 000 на месец на Андреа

Продавачка на пирони издържа приятелката на Кобрата

Не Кубрат Пулев, а майката на Андреа е нейният истински спонсор. Боксьорът не давал нито лев за кариерата на приятелката си, а всички разходи по скъпите клипове, фотосесии и шармантни дизайнерски дрехи се плащали от родителката на блондинката, която била доста заможна дама. Майката на Андреа e натрупала милионите си с производство на строителни материали. Певицата никога не е крила, че произхожда от заможно семейство, но не е уточнявала откъде идват парите, с които поддържа луксозния си начин на живот. Оказва се, че родителите й имат железария и отделно произвеждат пирони, гайки, болтове и други по-големи материали и инструменти, свързани със строителството.

Бизнесът вървял успешно въпреки кризата, защото стоката се пласирала навън, главно в Русия и Израел. По-голямата част от печалбата обаче отивала за поддържането на музикалната кариера на Андреа. Поне 30 000 лева месечно давали родителите на изпълнителката, за да финансират опитите на чедото им да си играе на звезда, твърди „Всеки ден”.

„Много вложихме, за да я направим звезда“, признава майката Михаела Андреева. Тя обаче не разкрива, че докато са наливали пари в поредния високобюджетен видеоклип на щерка си, други хора са изгорели с немалки суми. В момента госпожата е управител на “Мета Мекс“ ООД – фирма, която се занимава с дистрибуция на крепежни елементи и инструменти – собственост на нейния съпруг и баща на Теодора Румен Андреев.
Половинката на Кубрат Пулев нямало как да се справи сама финансово, а песните й не носели кой знае какви приходи. Като капак разглезената фолкаджийка отказвала да се занимава с нещо друго и не искала да се задомява. Въпреки че има сериозна връзка от години, тя не мислела за брак и деца, а това започнало да дразни властната бизнес дама. Имало моменти, в които се случвало да бави заплатите на работниците заради поредната прищявка на щерка си. Често се стигало и до скандали и майката на Андреа дори я заплашила, че ако не започне да се държи по-сериозно и отговорно, ще спре да й дава пари.

На този фон и Кубрат започнал да се сърди, че вече толкова години са заедно, а още нямат деца. Наскоро дори се оплака, че е единственият в семейството си, който още няма наследник. Андреа пък без притеснение заяви, че децата щели да й развалят фигурата и да й попречат на кариерата.