Нашенец покорява конкурс на Енрике Иглесиас

Пловдив Лайф

04-03-2014, 07:35

Снимка:

blife.bg

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Световноизвестният певец издирва най-добрия кавър на свое парче

Популярният певец Енрике Иглесиас се захвана да издирва най-добрия кавър на пилотния сингъл от новия си албум I'm A Freak. На тази информация случайно попаднал младият български изпълнител Митко Петров и решил да се пробва.

Началото на състезанието е поставено на 1 февруари. Тогава започва качването на кавъри в популярния сайт Vube.com и гласуването за тях. Именно на същата дата е и официалната премиера на видеото I'm A Freak на латино любимеца.

На 31 март ще бъдат раздадени парични награди от 10 хил. до 250 долара на петте проекта, успели да съберат най-много харесвания.

По новото звучене на песента заедно с Митко работи и Димитър Кирязов. Видеото пък било заснето от Николай Гарабедян в Бургас. Идеята била реализирана за по-малко от седмица, само че крайният резултат изобщо не страда от това.

"Освен много по-различното звучене на песента реших да включа съвсем малка част от друг голям хит на Енрике – Tonight, която ми е много любима и се свърза идеално с характера на парчето, с  текста му. Мисля, че това ще бъде приятна малка изненада и за феновете на Енрике по целия свят, които ще чуят кавъра ни”, сподели Митко Петров. / inews.bg