Уникален тест от Университета в Кеймбридж представят на пловдивските студенти

Мисия Пловдив

05-03-2014, 10:55

Снимка:

plovdiv.utre.bg, архив

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Записването е днес в Ректората на ПУ

Нов модел за презентация на търсещи кариерно развитие млади хора ще представи икономистът Георги Стоев пред работодателите в България. Уникалният британски псохометричен тест SelfAwareness е въведен от Университета в Кеймбридж.

Първи в страната до него ще могат да се доконснат студентите от Пловдивския университет "Паисий Хилендарски". Всички, които завършват тази година и имат успех над 5,00 ще се въползват от дадения им шанс, а резултатите ще бъдат представени на водещи фирми в Пловдив и региона.

Чрез системата SelfAwareness отделите на големите корпорации ще имат възможност да придобиват по-точна представа за това какви хора кандидатсват при тях на работа и да отсяват по-точно избора си.

Тестът ще се решава в първата Икономическа библиотека в Пловдив. Записването е днес в Ректората. Всеки желаещ трябва да представи документ, че е редовно следващ в Пловдивския университет.

От 16 часа в 6-та Аула на Ректората Георги Стоев и Асенка Христова ще представят пред пловдивските студенти и важна информация относно "Прогнози за нуждите на работодателите до 2020-та година".